marime text:

Doi pesti congelati i-au salvat viata unui barbat care s-a taiat cu o drujba!

De o imagine mai putin obisnuita au avut parte, marti dimineata, medicii ieseni, cand au desfacut bandajul unui barbat care s-a taiat la un picior cu o drujba. Omul isi pusese pe rana doi pesti congelati, ca sa isi opreasca sangerarea. A fost inspirat, spun medicii, care l-au stabilizat apoi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 41 de ani se apucase sa taie cativa butuci de lemn. Intr-o clipa de neatentie, a scapat drujba din mana, iar dintii acesteia i s-au infipt in piciorul stang.

Cand a vazut cat de tare sangereaza, omul si-a amintit ca are in frigider o punga cu doi pesti congelati. A luat-o imediat si a pus-o pe rana, asa cum vazuse mai demult la televizor. A sunat apoi la ambulanta si in cele din urma a ajuns la Spitalul de Urgente.

Chirurgii ieseni spun ca, daca nu ar fi apelat lapestele congelat, omul risca sa piarda o mare cantitate de sange si chiar viata lui ar fi fost in primejdie. Barbatul a fost operat si este in afara oricarui pericol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu