marime text:

Doi muncitori au murit pe santierul siderurgic din Galati, dupa ce au cazut de 15 metri inaltime!

Doi muncitori si-au pierdut viata, pe santierul siderurgic din Galati. Cei doi, unul de 23 de ani si celalalt de 34, s-au prabusit de la aproximativ 15 metri, dupa ce chiar ei au taiat legaturile de sustinere ale rezervorului de racire pe care se aflau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi sunt angajati la firme separate, dar lucrau in acelasi loc, la dezmembrarea unui dispozitiv de racire care apartine de Electrocentrale Galati. Inspectorii de munca sustin ca niciunul dintre ei nu era asigurat, cu toate ca lucrau la o inaltime de 15 metri si n-au avut nicio sansa cand au tait parghiile de sustinere a dispozitivului pe care stateau.

Unul dintre ei a murit pe loc, iar celalalt a fost reuscitat zeci de minute de medici, care n-au mai reusit sa-l salveze.

Politistii sustin ca cei doi erau angajati de aproximativ o luna, cu contracte de munca. Ancheta este inca la inceput. Inspectorii de munca si procurorii au ajuns la fata locului, pentru a afla cum s-a putut intampla asa ceva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu