marime text:

Parinti inghititi in acelasi timp de ape! Doi copii ramasi singuri pe lume ii plang cu disperare

Sfarsit tulburator pentru doi parinti din Bacau. Apele Siretului i-au furat si nu le-au dat nicio sansa. Se intorceau sambata seara de la munca si au luat-o pe o scurtatura, pe malul raului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ghinionul a facut ca pamantul imbibat de apa, dupa ploile torentiale, sa se rupa sub oameni. Initial, rudele au dat doar peste un papuc al femeii si peste bicicleta pe care mergeau amandoi. Luni seara a fost localizat si trupul barbatului.

Barbatul de 36 de ani a fost gasit primul, in jurul orei 17.00. Nu si sotia lui, de 29 de ani. Erau oameni tineri si extrem de harnici.

Toata lumea ii pretuia pentru cat de greu munceau ca sa-si creasca fata si baiatul. Locuiau in Damienesti, dar mergeau zi de zi intr-o comuna vecina: el era gestionar intr-un bar, ea ingrijea o batrana.

Ultima oara au luat-o, ca de obicei, spre casa, amandoi cu bicicleta. Mai aveau doar un kilometru de parcurs, iar drumul lor trecea chiar pe langa Siret. Malul abrupt, de 40 de metri, era imbibat de apa. Se pare ca pamantul s-a pravalit deodata si i-a tarat la vale.

Cautarile vor fi reluate marti, iar cei doi copii - un baiat de 10 ani si o fata de 13 - au ramas deocamdata in grija unei matusi.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu