marime text:

Dezmat in caminul Seminarului Teologic - VEZI care sunt preocuparile viitorilor preoti

Ancheta a Inspectoratului Scolar Vaslui la Husi, dupa scandalul de acum doua zile cand un elev al Seminarului Teologic a fost injunghiat de un coleg, in caminul Liceului Agricol, unde erau cazati amandoi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa incident, pe internet au aparut mai multe filmulete in care internatul pare un loc al pierzaniei. Elevii fumeaza, se bat si fac gesturi obscene, iar reprezentantii inspectoratului ameninta cu masuri drastice, daca se va dovedi ca intr-adevar viitorii preoti si colegii lor au un asemenea comportament. 

In caminul liceului Agricol sunt cazati atat elevi ai acestei institutii, cat si de la Seminarul Teologic. In inregistrarile postate pe Internet se vede cum elevii se distreaza copios in incinta internatului, chinuidu-si colegii care dorm sau dezbracandu-se in clasa, in liceu, in timp ce sunt complet nesupravegheati.

Fumatul in baia caminului e la ordinea zilei, iar in camere, luptele libere sunt o practica frecventa.

Nimic din toate acestea n-ar fi ajuns la urechile inspectorilor scolari daca in urma cu 2 zile un elev de 18 ani al Seminarului Teologic n-ar fi fost injughiat aici de un coleg mai tanar. Acum se cauta vinovatii si se va merge pana la demiteri in cazul pedagogilor sau chiar a conducerii institutiei, spun sefii Inspectoratului Judetean.

Nici elevii nu vor scapa usor. Cei de clasele a 9-a si a 10-a risca sa fie mutati disciplinar, in timp ce colegii din ani mai mari vor fi exmatriculati, daca se va dovedi ca au luat parte la scenele afisate pe internet.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu