marime text:

Destin groaznic - Avocata din Pitesti va fi inmormantata alaturi de fiica ei

Timp de 9 luni a purtat-o in pantec, iar la 9 luni dupa ce ea a murit, n-a mai putut sa reziste. Este drama avocatei din Pitesti, care s-a sinucis la Constanta la 9 luni de la moartea fiicei sale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."E o povara mult prea mare ca sa o pot purta singur" a spus sotul femeii, ramas in mai putin de un an fara cele mai de pret fiinte din viata sa.

 

Apropiatii barbatului, care a ramas acum singur pe lume si se pregateste sa-si inmormanteze in mai putin de un an si sotia, se tem sa nu cedeze si el.

Sotul avocatei se topeste pe picioare de atata suferinta. N-a inchis ochii in ultimele 48 de ore. S-a dus laConstanta, a recunoscut trupul sotiei la morga si a adus-o acasa, s-o inmormanteze alaturi de fiica lor, Monica, pe care au pierdut-o la inceputul anului.

"Am adus-o mai aproape de fata. Vor sta impreuna. Eu am sperat pana in ultima clipa si cand am vazut-o, nu mi-a venit sa cred, am zis ca nu e ea" , spune cu durere Iulian Spirescu, sotul avocatei.

Apropiatii omului doborat de necazuri se intreaba cata putere va mai avea si el. Retraieste continuu, ca intr-un cosmar care nu se mai opreste: in februarie si-a inmormantat fiica, moarta intr-un accident de circulatie in Bulgaria. Se intorcea cu prietenii de la ski. Duminica, in ultima zi din octombrie, isi va conduce pe ultimul drum si sotia.

"Este o povara mult prea mare, pentru ca mi s-a luat jumatate din forta mea. Ea era jumatatea cealalta", spune indurerat Iulian Spirescu, sotul avocatei.

Apropiatii avocatei in varsta de 43 de ani stiau ca femeia avea inima franta de durere dupa ce isi pierduse singurul copil. O studenta eminenta, o fata vesela care visa sa urmeze si ea cariera mamei sale.

Toti cunoscutii spun ca avocata Cristina Spirescu incepuse sa moara cate putin din clipa cand si-a pierdut fiica.

Din pacate, femeia n-a mai putut sa indure atata suferinta. Vinerea trecuta, cand a disparut fara urma, a baut o cafea cu o colega, apoi nimeni n-a mai vazut-o.

Cinci zile mai tarziu, trupul unei necunoscute era aruncat de valuri printre stabilopozii de pe plaja Modern, din Constanta, intr-un loc unde luna trecuta femeia facuse fotografii impreuna cu sotul ei.

Politistii, care o dadusera in urmarire generala pe avocata din Pitesti, l-au adus pe sot s-o recunoasca.

Avocata va fi inmormantata duminica in cavoul familiei, alaturi de fata ei pe care a iubit-o atat de mult.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu