marime text:

Si-a recapatat viata in Taiwan - vezi povestea unui accident teribil!

Un accident rutier a desfigurat-o, iar specialistii din Taipei s-au chinuit un an de zile sa-i refaca mandibula complet desprinsa. Operatiile au costat 55 de mii de dolari si au fost suportate de o fundatie americana, impresionata de povestea din Bucuresti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un oribil accident petrecut acum 2 ani, a mutilat-o pe Anamaria Cristina Poenaru. Avea 18 ani cand a ajuns la spitalul de chirurgie maxilofaciala din Capitala.

A fost operata de urgenta, dar a ramas desfigurata. In timp fragmentul de os s-a necrozat iar femeia nu mai putea mesteca sau inghiti. Cum la noi nu s-a putut face o operatie de reconstructie faciala cu grefa osoasa , tanara si-a povestit drama unei organizatii medicale din statele unite. Strainii au platit  interventia din Taipei. 

Procesul de reconstructie faciala a durat un an, iar fata a intrat de nenumarate ori in sala de operatii.  Medicii au luat o bucata din peroneu si tesuturi pentru a inlocui portiunea din fata, care lipsea.

Medicii care au operat-o au facut public cazul romancei. In ziarele din Taiwan au aparut si declaratiile ei, dupa un an de suferinta. 

Pacienta se va intoarce peste 12 luni in Taiwan pentru o evaluare completa a operatiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu