marime text:

Deputatul Robert Negoita, executat silit: are o datorie de 45 de milioane de euro la stat!

Fiscul il executa silit pe deputatul Robert Negoita: a scos la licitatie 58 apartamente, parcari cu o capacitate de peste 600 de locuri si un teren intravilan. Proprietatile sunt evaluate la 5 milioane euro fara TVA, in timp ce datoria catre stat a lui Negoita atinge aproximativ 45 milioane.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ca sa recupereze toti banii, ANAF intentioneaza sa extinda executarea silita si la alte proprietati ale sale.

Deputatul a depus o contestatie privind modul de calcul al sumei in cauza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuFl.Andru (2013-09-18 13:02:39)
Dupa ce a fost executat silit, in calitate de deputat, chestiune foarte mediatizata, la fel ca declaratia aceastuia de avere, faptul ca Robert Negoita a devenit primarul Robert Negoita inseamna ca a castigat capital de incredere suficient sau ca fostul edil a dezamgit, atat personal, cat si pentru ca a fost identificat cu PDL-ul. /negoita-la-inceput-de-an-scolar-decat-sa-facem-juristi-someri-haideti-sa-facem-sudori-si-bucatari_98176.html
raspunde »
Stefan (2013-09-09 11:29:12)
Titlul suna bine, Robert Negoita executat silit!!! In ce dimensiune paralela, afaceristii romani vor fi oare executati silit? Ma gandesc in primul rand ca acesta si-a luat ceva masuri de precautie prin instrainarea majoritatii bunurilor, afacerilor, etc.
raspunde »
bughea adrian (2011-06-10 21:23:51)
...Oare de ce pina acum nu s-au luat masuri?!!!Oare pt ca politicul...fie opozitia..fie puterea ...sunt mana in mana toti...?Sarmanul tovaras negoita...oare mai are bani de paine???!!doar ai ia staul apartamente ..si parcari si terenuri.....!!!!dupa aproape 10000 de ani de munca sa-i faca statul roman asa ceva!!!!!!O PAINE PE ZI MA OFER SA-I DAU EU ...CHIAR DACA NU AM NICI MACAR 4 PERETI...!!!!DAR EU SUNT UN SCLAV CAPITALIST NU UN om de afaceri!!!!....nu e normal sa nu am nimic?! RUSINE LEGIUTORI..RUSINA CLASA POLITICA ...TRAIASCA CAPITALISMUL HAOTIC DIN FRUMOASA ROMANIE!!!!!!...Un sfat: daca vreti sa furati..furati cu cisterna..pt ca daca luati cu cana ..intrati 15 ani!!!!
raspunde »