marime text:

De 40 de ori mai mare ca Germania - o gaura uriasa de ozon ne va acoperi!

Fara sa dormim linistiti ca am scapat de particulele radioactive din Japonia, iata ca primim inca un avertisment. Feriti-va de radiatiile solare! In doar 48 de ore, o gaura imensa facuta in stratul de ozon va pluti peste Europa si va ajunge deasupra Romaniei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Institutul de Cercetari Polare a depistat o pierdere masiva de ozon la Polul Nord. Este de 40 de ori mai mare ca suprafata Germaniei. Stratul  a inceput deja sa se deplaseze, iar specialistii estimeaza ca acesta va fi in doua zile deasupra Poloniei iar in timp va acoperi si Romania.

Cum s-a ajuns aici ? Poluarea e de vina. Ozonul este extrem de important pentru noi si actioneaza ca un invelis protector de jur imprejurul pamantului. La o distanta cuprinsa intre 10 si 40 de kilometri, ne fereste de pericolul razelor solare.

Deplasarea acestei zone cu strat subtire de ozon are loc primavara, cand razele de soare nu cad perpendicular in zona noastra. In timpul verii efectele ar fi putut avea urmari grave.

Oricum ar fi, aveti grija. Acoperiti-va capul, folositi creme daca lucrati afara si incercati pe cat posibil sa va protejati ochii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu