marime text:

CUTREMURATOR - s-a spanzurat cu poza familiei care il parasise la piept

O poveste cutremuratoare a lasat in urma lui un barbat de 47 de ani din judetul Bacau, care a decis sa-si curme viata. Omul suferea cumplit dupa familia lui, stramutata in Italia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ii lipseau mult sotia si doi dintre copii, plecati de ani buni la munca acolo. Cand a ramas si fara mezinul pe care il iubea ca pe lumina ochilor, a simtit ca se prabuseste cerul pe el si s-a spanzurat.

Barbatul a inceput sa se stinga pe picioare inca de acum o luna cand l-a lasat pe baiatul de 11 ani sa plece de-acasa, la mama lui. Fosta sotie il convinsese ca baiatul va sta in Italia doar o saptamana, dar el nu s-a mai intors.

Intre barbat si sotia sa nu mai existau sanse de impacare, se pare. Asta dupa ce femeia, care era plecata de 8 ani in Italia, si-ar fi gasit acolo un alt partener si nu mai avea de gand sa intoarca in tara.

Desi a suferit cand a aflat hotararea nevestei sale, barbatul s-a tinut tare pentru cei trei copii ai lor. Doi dintre ei, care au acum 19, respectiv 24 de ani, si-au urmat insa mama, in cautarea unei vieti mai bune. Cu inima sfaramata de durerea de a-si vedea familia departe de el, omul s-a consolat cu ideea ca macar mezinul ii era alaturi. Il crescuse practic de unul singur, de cand avea 3 ani.

Cand a ramas si fara el n-a mai rezistat. O ruda l-a gasit fara viata, in gradina. Barbatul avea la piept o poza, cu intreaga familie.     

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu