marime text:

Cutiile negre ale elicopterului prabusit in Bucegi, prea distruse ca sa poate fi decriptate

Vesti cat se poate de proaste pentru familiile victimelor care au pierit in accidentul de elicopter din judetul Brasov. Oficialitatile israeliene de rang inalt dau voalat de inteles ca ar fi gasit cutia neagra a aparatului de zbor, insa este atat de avariata incat le va fi extrem de greu, daca nu imposibil, sa o decripteze.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ancheta la care participa zeci de specialisti este anevoioasa. Ajung foarte greu in zona in care s-a facut praf aparatul de zbor. In plus, dupa impact, elicopterul s-a topit cu cei sapte oameni cu tot. Cateva ramasite au fost stranse miercuri cu mare grija si in curand vor fi identificate.

Locul accidentului a fost cercetat si miercuri in amanunt. Dimineata un elicopter a survolat zona dupa care a stat o vreme la punct fix. Cel mai probabil specialistii au fotografiat si cartografiat zona de impact, dupa care au intrat in scena militarii si criminalistii.

Acestia din urma, imbracati in salopete albe, au strans toate ramasitele umane imprastiate prin iarba. Colegii lor au cautat piesele elicopterului. Cel mai tare i-a interesat sa dea peste cutiile negre.

Intr-un final au fost adusi si cainii de urma. Pot ajuta enorm la gasirea membrilor echipajului. Actiunea a durat cel putin trei ore, dupa care a fost oprita din cauza vremii.

La 2 kilometri distanta a aparut o tabara pentru militarii care participa la ancheta. Au fost instalate corturi, semn ca israelienii intentioneaza sa stea mai multe zile. Din acest loc au decolat si aterizat elicopterele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu