marime text:

Curaj nebun la 11 ani! A intrat intr-o casa ce ardea ca o torta, sa salveze un bebelus

Are 11 ani si un curaj nebanuit. Este un copil dintr-un sat iesean, care a salvat o fetita de 10 luni dintr-un incendiu. Copila era in casa impreuna cu trei frati. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat diluant in soba, iar flacarile au inghitit totul. Ajunsa la spital, fetita a fost operata de urgenta.
Curaj nebun la 11 ani! A intrat intr-o casa ce ardea ca o torta, sa salveze un bebelus

Bebelusul se afla acum la terapie intensiva, dar medicii spun ca nu este inca in afara pericolului. Are arsuri de gradul doi si trei pe suprafata corpului si, din cauza varstei mici, pot sa apara complicatii post-operatorii.
 
Ceilalti trei copii sunt bine, pentru ca au reusit sa iasa din casa la timp. Surioara lor a ramas insa in patut si numai intervetia baiatului din vecini a salvat-o.
 
Mama plecase la primaria din comuna si ii lasase in grija fiului cel mare, si el de 11 ani, insa acesta nu a ascultat-o si a plecat la joaca. Nenorocirea s-a intamplat cand unul dintre copiii ramasi acasa a vrut sa aprinda focul, si a turnat diluant in soba.
 
Cand a vazut valvataia, copilul de 11 ani nu a stat prea mult pe ganduri, a intrat in casa si a salvat fetita.

Vecinii au incercat sa stinga flacarile cu galeti de apa, insa incendiul a fost de nestavilit. Interventia pompierilor a lichidat dezastrul.

 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu