marime text:

CUMPLIT! N-a putut sa-si salveze sotia din flacarile care le-au curpins casa

Un incendiu violent, care a cuprins o casa, a luat o viata, in judetul Satu Mare! Flacarile au invaluit rapid constructia si proprietara - o femeie in varsta de 43 de ani - nu a mai putut sa scape din capcana de foc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotul ei a ajuns acasa la scurt timp dupa ce vecinii au sunat la 112. A incercat sa o salveze, insa cand a simtit ca valvataia il cuprinde si pe el, s-a retras si a sperat, in zadar, cu ochii in lacrimi, ca pompierii vor putea sa faca o minune.

Vecinii i-au sarit omului in ajutor si au incercat sa stinga focul. Nici ei nu au reusit sa ajunga insa la femeie. Aceasta a pierit, doborata de valvataia puternica. Pompierii i-au gasit trupul ars, dupa ce au lichidat incendiul.

Flacarile nu l-au crutzat nici pe sotul femeii. Barbatul in varsta de 40 de ani a fost transportat la spitalul din Satu Mare, cu arsuri de gradul 1 si 2, pe fata.

Medicii spun ca starea barbatului nu este grava. El va mai ramane internat cateva zile, dar isi va reveni.

Intre timp, politistii si pompierii au deschis o ancheta pentru a stabili de la ce a pornit incendiul, care a distrus casa in totalitate. Cel mai probabil, cred anchetatorii, focul a izbucnit la soba din camera unde dormea femeia. Nu se stie insa deocamdata daca este vorba despre o defectiune sau jarul a cazut pe jos si a cuprins lucrurile din incapere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu