marime text:

Cum a pierdut un moldovean 1,8 milioane de dolari, in drum spre Romania!

Un 1,8 milioane de dolari. Atat au incercat sa strecoare un barbat si o femeie pe sub nasul politistilor de frontiera. Muntele de bani era ascuns cu grija in masina celor doi in portiere si sub scaune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi la prima vedere cei din autoturism pareau niste persoane respectabile, vamesii au vrut sa afle mai multe despre ei.

Totul s-a petrecut la punctul de trecere a frontierei Palanca, dintre Republica Moldova si Ucraina. Cand le-a prezentat actele vamesilor ucraineni, soferul moldovean a declarat ca are asupra sa 2.000 de dolari. Granicerii au mirosit insa ca ceva nu era in regula.

Au inceput sa cerceteze masina centimetru cu centimetru si... surpriza. Peste tot erau ascunse gramezi de bancnote in valuta Statelor Unite. Luati la intrebari, barbatul si femeia, o ucraineaca, nu au putut justifica provenae de autoritati.

Cert este ca, odata trecuti de vamesii ucrainieni si moldoveni, ei ar fi putut ajunge in Romania, fara sa mai fie controlati la frontiera noastra. Acum, risca sa piarda toata suma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu