marime text:

Crezi ca vom vedea vreodata dovada mortii lui Osama? Vezi ce zic romanii pe internet!

Asasinarea celui mai cautat terorist din lume a provocat o avalansa de comentarii pe internet. Multi utilizatori s-au bucurat de lovitura data Al-Qaeda, dar sunt si multe voci ce acuza guvernul american.
Crezi ca vom vedea vreodata dovada mortii lui Osama? Vezi ce zic romanii pe internet!

Nu toti utilizatorii www.crimetime.ro cred in varianta americanilor.

"Un om care este cautat de 10 ani,care este numarul 1 pe lista celor cautati nu cred ca poate fi omorat in acest fel in care ni l-au prezentat americanii. Practic imposibil. Un om de nivelul lui Bin Laden, daca nu are 300 are 1000 de soldati langa el in permanenta oriunde, s-ar afla, iar noua ni se zice ca o echipa formata din cativa (probabil 6 ) dupa denumirea echipei. In 40 de minute l-au impuscat mortal in cap . E scenariu de hooliwod, dar din pacate un scenariu ieftin" ne scrie Dufftown.

Lipsa dovezilor face ca intreaga actiune sa fie pusa sub semnul intrebarii. Putinele imagini facute publice nu i-au convins pana acum pe toti.

"In primul rand nu exista nicio dovada CLARA ca Osama e mort. Exista doar acel video intr-o camera inchisa si plina de sange ca in filmele HORROR, exista o fotografie trucata si atat . . . De ce nu s-a facut PUBLIC si nu s-a aratat corpul chiar in acel moment sau de ce nu s-au aratat imaginile cand l-au bagat in sicriu . . . E chiar asa de TOP SECRET?"  spune Dominic.

Nici macar stirea conform careia agentii CIA au cules informatii esentiale din Romania pentru a-l prinde pe Osama nu i-a incantat pe unii useri.

"Inadmisibil cit de prosti ne cred americanii. Tocmai trebuia sa ii creasca cota de popularitate in sondaje presedintelui american si iata ca ne arunca pisica moarta in curtea noastra, anuntandu-se ca informatiile privind locatia unde se afla Bin Laden provin din locatiile secrete CIA din Romania. Presedintele Basescu ne anunta despre amplasarea scutului antiracheta. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de ce pot astia sa faca! Nu destul ne mor soldatii intr-un razboi care nu este al nostru" scrie Turi Gabor

Unii s-au intors chiar cu gandul pana la evenimentele de la 11 septembrie si au adus din nou in discutie teoria conspiratiei legata de acestea.

"Bullshit tipic America. Acum aproape 10 ani si-au inscenat atacul asta terorist si l-au scos pe Osama cel mai mare terorist. Acum dupa 10 ani vin si spun ca l-au prins si l-au omorat, dar nu arata nici macar o dovada. Se pregateste ceva"

Indiferent de opiniile exprimate pe internet sau la TV, e clar ca americanii sunt intr-o pozitie delicata. Lipsa unor dovezi foto sau video va ridica uriase semne de intrebare asupra intregii operatiuni.

Tu ce spui? Astepti dovezi sau crezi in varianta americanilor?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

SONDAJ
Crezi ca Osama a fost intr-adevar asasinat? (123 voturi)
 
DA, Bin Laden a fost ucis
18.70%
23 voturi
 
NU, astept sa vad dovezile
81.30%100 voturi
Scrie un comentariu