marime text:

Cosmar pe o strada constanteana - Mama cu Flexu' a vrut sa-si decapiteze fiul!

Ce Freddy Kruger, ce Jason Voorheese, scenaristii de la Hollywood par neinspirati atunci cand se compara cu realitatea romaneasca. O femeie din Constanta, clar sarita de pe fix, a vrut sa-si decapiteze fiul in somn.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a intrat in camera tanarului de 17 ani si s-a apropiat amenintator de el. Speriat, baiatul a sarit din somn si a reusit sa se salveze in ultima clipa.

Se pare ca mama si-a planuit din timp fapta, pentru ca anchetatorii au gasit un bilet in care isi explica gandurile: "Vreau sa-l scap de chinurile care il asteapta" sunt randurile scrise de ea, cu putin timp inainte de a da atacul.

Norocul baiatului a fost ca s-a trezit cand a simtit lama pe gat si a reusit sa o impinga pe femeie de langa el. Apucase totusi sa-l raneasca, iar baiatul a solicitat sprijinul politistilor si a unui echipaj de la ambulanta. El a fost internat la Spitalul Judetean Constanta.

Femeia este si ea internata, dar la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare. Va fi expertizata si in functie de rezultatul specialistilor, politistii vor continua ancheta. Daca se va stabili ca a avut discernamant cand si-a atacat fiul, ea poate fi acuzata de tentativa de omor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu