marime text:

Copil salvat de medici, dupa ce a fost in moarte cerebrala peste 20 de minute!

Miracol pentru un baiat de 16 ani, din Bistrita Nasaud, care a fost in moarte cerebrala, peste 20 de minute, dupa ce a cazut in apele unui rau. A vrut sa-si recupereze o sticla de suc care-i cazuse in apa, dar chiar atunci vanele barajului Colibita, s-au deschis si baiatul a fost surprins de vartej.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Salvatorii l-au gasit zacand pe mal, 100 de metri mai la vale si au inceput o lupta feroce cu moartea.

Prietenul care il insotea pe baiatul de 16 ani spune ca dintr-odata l-a vazut acoperit de un val urias. Si-a dat seama ca n-are nicio sansa sa-l salveze, asa ca a fugit dupa ajutoare.

Baiatul se afla in stare critica, la Spitalul Judetean Bistrita, conectat la aparate.  Medicii l-au gasit fara puls si s-au chinuit peste 20 de minute sa-l resusciteze. Chiar si ei au fost uimiti cand inima adolescentului a reinceput sa bata. Acum este la sectia de Terapie Intensiva, dar nu se stie daca isi va reveni.

Creierul sau a stat fara oxigen mult prea mult timp, asa ca exista riscul ca baiatul sa ramana cu probleme neurologice grave. Parintii si cei patru frati ai lui spera, in continuare, intr-un miracol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu