marime text:

Copil de 9 ani, intre viata si moarte, dupa ce a fost tarat de un cal

La numai 9 ani, unui baiat din judetul Vaslui ii este dat sa treaca printr-o cumplita incercare a destinului. Aproape ca l-a ucis calul familiei, care a pornit la galop in timp ce copilul era agatat de capastru.
Copil de 9 ani, intre viata si moarte, dupa ce a fost tarat de un cal
Cand a fost dus la spitalul din Barlad, medicii s-au infiorat vazand in ce stare este. Micutul avea capul plin de rani, care nu puteau fi tratate decat intr-o clinica specializata.
 
Baiatul a fost tarat de cal pe o distanta de cativa metri si s-a lovit puternic la cap. Medicii de la Spitalul de Urgenta din Barlad au decis sa-l transfere cat mai rapid posibil la o clinica de specialitate din Iasi.
 
Medicii suspecteaza ca baiatul a suferit o fractura de coloana cervicala, care nu poate decat sa-i agraveze starea.
 
Copilul de 9 ani era impreuna cu tatal sau intr-o liziera de la marginea satului Fruntiseni, din apropierea Barladului. Baiatul a ramas sa aiba grija de animal, cat timp tatal sau taia niste salcami.
 
La un moment dat, calul a marit pasul si copilul, care n-a dat drumul capastrului, a fost tarat cativa metri. Cand i-a vazut ranile de la cap, parintele sau a suferit un soc. Totusi, barbatul a reusit sa opreasca animalul si sa-si salveze fiul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu