marime text:

Copil de 4 ani, umplut de sange de cainele bunicilor, alaturi de care a crescut de mic!

O joaca aparent nevinovata cu cainele din curte s-a transformat intr-un cosmar ce il va urmari toata viata pe un baietel de 4 ani si jumatate, din judetul Satu Mare. Intaritat de copil, animalul a devenit fioros si l-a atacat cu violenta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte de a pleca la serviciu, parintii baiatului l-au dus la bunici, care deseori aveau grija de el. Cel mic a iesit in curte sa se joace si s-a apropiat de caine. Culmea este ca cei doi crescusera practic de mici impreuna, iar animalul parea foarte atasat de baietel.

Probabil, baietelul i-a facut ceva acum de a reactionat cu atata violenta. Si-a infipt coltii in trupul lui si in cateva clipe l-a umplut de sange. Bunicii i-au auzit din casa urletele de durere si l-au salvat din coltii cainelui. Baiatul a ajuns in stare grava la spital, iar medicii nu exclud sa ramana cu urme toata viata, dupa aceasta experienta dureroasa.

Specialistii spun ca, in general, cainii de curte nu reactioneaza asa in fata proprietarilor, decat atunci cand sunt provocati.

Dupa aceasta intamplare nefericita, parintii si bunicii baiatului spun ca nu il vor mai lasa niciodata nesupravegheat, dar nu vor sa renunte la cainele din curte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu