marime text:

Copil de 3 ani, strivit de o poarta metalica de cateva zeci de kilograme, sub ochii fratelui mai mare!

De o moarte tragica a avut parte un baietel de numai 3 ani, din Bistrita. O poarta metalica de cateva zeci de kilograme a cazut peste el, iar medicii s-au luptat trei ore pana sa se declare invinsi in fata mortii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baietelul de 3 ani se afla cu fratele sau mai mare, de 21 de ani, pe o strada din oras. Tanarul nu l-a observat cand a inceput sa traga de o poarta, aflata pe sine, care se misca la cea mai mica atingere. Cand s-a intors spre el era deja tarziu, pentru ca baieteul fusese strivit deja de poarta cazuta peste el. A alergat cu el in brate la spital, insa oricat s-au chinuit apoi medicii nu l-au putut salva.

Politia a inceput deja o ancheta, pentru a vedea cine se face vinovat de acest accident. Prin poarta cu pricina se face accesul intr-o curte unde exista un magazin alimentar.

Ramane de vazut cine va plati pentru viata baiatului. Patronul magazinului nu detine spatiul in care isi desfasoara afacerea - l-a inchiriat de la un alt om de afaceri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu....... (2011-06-20 18:41:03)
http://*****/watch?v=cR-VaUsNHac&feature=mfu_in_order&list=UL
raspunde »
Flaviu (2011-06-20 17:37:54)
Stopul de la poarta era rupt , nu sa rupt cand a cazut poarta
raspunde »
Avocado (2011-06-20 15:29:49)
Un tanar de 3 ani a iesit cu fratele sau mai mare la plimbare!!! Hai sa fim seriosi. S-a reduc copilaria la 3 ani?
raspunde »