marime text:

Copil de 3 ani, oparit de fratele lui, dupa ce mama i-a lasat singuri acasa!

Inconstienta parintilor este de cele mai multe ori platita scump de copii. Asta s-a intamplat si intr-o familie din Galati, unde mezinul de numai 3 ani a fost oparit cu o oala de apa clocotita, pe care fratiorul lui, cu un an mai mare, a tras-o peste el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi copii fusesera lasati singuri in casa, in timp ce mama lor era la o vecina. Nici cand s-a intors acasa nu a dat prea mare importata incidentului si nu s-a gandit sa cheme ambulanta

Cei doi copii mai au inca doi fratiori, de 12 si 14 ani, care erau plecati la scoala,  iar mama era, ca in fiecare dimineata, la cafea la una dintre vecine. Femeia lasase pe aragaz o oala plina cu apa clocotita si nu s-a gandit nicio secunda ca unul dintre copii ar putea sa o darame. I-a incuiat in casa si a plecat.

Nu a durat mult pana cand baietelul de 4 ani a daramat oala cu apa peste fratiorul lui. Tipetele de durere ale copilului nu au fost auzite de vecini si cum ei nu puteau sa iasa din casa, sa ceara ajutor, au fost nevoiti sa isi astepte mama. Din pacate, femeia nu a realizat gravitatea situatiei nici macar cand i-a gasit si nu a chemat ambulanta. Norocul a fost ca bunica celor mici a venit in vizita si a cerut urgent ajutorul medicilor.

Din fericire, copilul are sanse mari sa se faca bine, desi atunci cand l-au preluat medicii, era in stare grava.

Mai grav este ca atunci cand va fi externat, copilul va ajunge in acelasi mediu, unde evident nu i se poarta de grija. Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta in acest caz, iar inspectorii ar putea decide decaderea mamei din drepturile parintesti.

Desi are patru copii acasa si al cincelea este pe drum, femeia traieste singura, de pe o zi pe alta, si nu poate spune clar cine este tatal lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu