marime text:

Copil atacat de leu la Gradina Zoologica din Brasov. A incercat sa-l hraneasca!

A fost la un pas de moarte la Gradina Zoologica, dar a avut noroc. Asa vorbesc medicii din Brasov si Bucuresti despre baietelul de sase ani atacat, sambata, de leul pe care a vrut sa-l hraneasca. Pericolul cel mare a trecut, dar urmeaza o serie de operatii, care sa-l scape de sechele.  
Copil atacat de leu la Gradina Zoologica din Brasov. A incercat sa-l hraneasca!

Scapat din ochi pentru cateva secunde, baiatul de sase ani a ajuns direct in ghearele leului. A vrut sa-i dea de mancare animalului, asa ca si-a bagat mana printre gratii. Din fericire de aceasta data nu vorbim despre o tragedie. Medicii din Brasov l-au stabilizat si l-au transferat la Bucuresti.

Reprezentantii Gradinii spun ca vor lua masuri suplimentare. "O sa incercam sa marim spatiile de protectie intre barele de protectie si custile animalelor, cu toate ca o sa ingradim accesul pe scara si o sa inmultim afisele cu animale periculoase", afirma Elena Oancea, contabil sef al Gradinii Zoologice.

In 2007 a fost aprobat de minister un proiect de modernizare a Gradinii Zoologice din Brasov care prevede custi din sticla groasa pentru animale. Numai ca investitiile se ridica la aproape noua milioane de Euro si deocamdata nu sunt bani. Reprezentantii Gradinii spun, insa, ca lucrarile ar putea incepe sfarsitul anului.

Prea tarziu insa pentru baiatul aflat acum la terapie intensiva. Plagile de la nivelul scalpului au fost cusute, iar ranile de pe obraz, spate, coapsa si gamba dreapta au fost si ele ingrijite. Ca sa nu ramana cu cicatrici, va avea nevoie insa si de cateva operatii estetice, plus o reconstructie a urechii, smulsa partial.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucc (2011-04-22 20:00:17)
asta crd ca are 65 ani
raspunde »