marime text:

Consiliul National al Armamentului? Un membru CNA a scos un pistol pe masa, la discutiile din Parlament!

O arma trantita pe masa, in sala de sedinta, i-a facut pe deputatii din Comisia de Cultura sa incremeneasca, in jurul pranzului. Un invitat, membru al CNA, pe care il chemasera sa il intrebe despre dosarele sale penale, a scos din servieta un pistol si a inceput sa-l fluture.
Consiliul National al Armamentului? Un membru CNA a scos un pistol pe masa, la discutiile din Parlament!

In special in jurul lui Sergiu Nicolaescu, intr-un moment nicidecum regizat. A fost felul lui Constantin Dutu, fost balerin si candva membru PRM, de a protesta fata de faptul ca a fost anchetat - pe nedrept, spune el - pentru port ilegal de arma. SPP-ul si politia au intrat in alerta, l-au escortat la sectie si au anuntat intr-un final, ca pistolul era de jucarie.

Bereta calibru numarul 9 - astfel de arma au crezut parlamentarii ca vad in fata ochilor, cand invitatul a scos pistolul din servieta. Cu pistolul in mana, Dutu s-a dus glont catre Sergiu Nicolaescu.

De-a lungul timpului, pistolul cu pricina, dar si alte arme, i-au adus neplaceri lui Constantin Dutu, in prezent membru CNA. In 1984, el a fost acuzat de port ilegal de arme. De atunci, numele sau a fost implicat si in alte dosare penale. Acesta a fost si motivul invitatiei la Parlament. 

Experimentat in filme politiste si arme, numai Sergiu Nicolaescu a fost sigur ca e o gluma proasta.

Dar cum a intrat Constantin Dutu cu arma, fie ea si de jucarie, in Parlament? Oficialii SPP care l-au preluat pe Dutu si l-au predat politiei sustin ca fiind membru CNA, nu a fost supus controlului.

Specialistii au preluat pistolul, au constatat ca nu au de-a face cu unul veritabil. Totusi, Constantin Dutu a trebuit sa dea explicatii la sectie, chiar daca in final si-a primit inapoi jucaria-sperietoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu