marime text:

Condamnat de la nastere - un copil din Vaslui s-a nascut fara maini si picioare!

Un caz rar si impresionant pana la lacrimi i-a uimit pe medicii din Vaslui. O femeie care nu s-a preocupat sa-si monitorizeze sarcina a adus pe lume... o jumatate de om, un bebelus caruia ii lipsesc miinile si un picior, iar cel de-al doilea s-a dezvoltat doar pana la genunchi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii care au asistat la nastere au fost uluiti cind au vazut copilul. Stiau deja in urma unui ecograf facut cu cateva ore inainte de nastere ca cea mica nu are maini si picioare, dar privelistea ei in carne si oase i-a facut sa se cruceasca.

Femeia, de 23 de ani mai are un copil, nascut fara probleme. Acum le-a povestit medicilor ca nu s-a gindit nici o clipa la ce va urma. A mers la un ecograf o singura data, in luna a patra, cind medicii n-au gasit nimic care sa o ingrijoreze la copilul pe care il purta in pintece.

Pina in luna a noua, n-a mai trecut pe la doctor decit acum, cind i-a venit sorocul. Specialistii spun ca macar o data daca mai ajungea la un specialist, ar fi aflat ca bebelusul nu are membre. Ar fi avut atunci posibilitatea sa intrerupa sarcina, printr-o micro-cezariana facuta la cerere.

Medicii din Husi nici nu-si amintesc de vreun caz similar, dar i-a impresionat profund povestea copilei.

Medicii nu-si permit sa condamne comportamentul parintilor. Ei nu pot fi obligati sa-si ia copilul acasa, dar e greu de inteles totusi de ce au fost atat de indeferenti cu privire la aceasta viata firava.

Copila va ramine citeva zile in spital, iar apoi cei de la Protectia Copilului vor intreba rudele parintilor daca nu vor cumva sa o creasca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu