marime text:

Cel mai tare accident declarat la politie: "Sefu', m-a lovit metroul!" - "Iesi afara!"

Dupa ce a scris zeci sau poate chiar sute de stiri despre accidente rutiere, un membru al echipei www.crimetime.ro a avut neplacerea sa fie implicat chiar el intr-un astfel de eveniment.
Cel mai tare accident declarat la politie:  Sefu , m-a lovit metroul!  -  Iesi afara!

Cum s-a produs accidentul nu e foarte interesant, conteaza ca totul s-a solutionat la un birou al politiei. De aici puteti deduce urmatoarele: constatarea amiabila a iesit din discutie, dar asta nu inseamna ca soferii implicati nu s-au despartit prieteni. Asta cu toate ca unul dintre ei - nu spunem care - a fost amendat, a primit puncte de penalizare si va plati mai mult la politele RCA si CASCO.

Partea cu adevarat interesanta din toata aceasta intamplare este un caz real, povestit de politistul care a impartit dreptatea in cazul accidentului. Omul se ocupa cu asa ceva de aproape 18 ani, a vazut si auzit multe la viata lui si se lauda ca: "Masinile care ajung aici lovite vorbesc cu mine". Deci nici sa nu va ganditi sa incercati sa-l pacaliti cu minciuna clasica "Am gasit-o lovita in parcare...".

"Lucram la sectorul 6 si intr-o seara intra unul la mine si imi zice: 'Sefu', m-a lovit metroul...'. M-am enervat imediat. Adica eu stau nemancat de dimineata si asta vine sa faca misto de mine? Am urlat la el: 'Iesi afara!'. Saracul om a iesit fara sa mai zica nimic. Dupa vreo juma' de ora, cand ma mai calmasem, vad ca intra unul imbracat in uniforma Metrorex: 'Sefu', am lovit o masina cu metroul'. Bai, au luat-o razna toti? L-am chemat inapoi pe ala care zicea ca l-a lovit metroul si l-am pus sa-mi spuna ce s-a intamplat. Cica e o portiune de traseu unde metroul iese la suprafata, exact ca tramvaiul. Asta isi lasase masina acolo sa o spele, dar a pus-o prea aproape de sine. Cand a trecut metroul, i-a dat una la masina de a rasturnat-o".

Agentul n-a dezvaluit si cum a solutionat un accident ce pare imposibil la prima ascultare, insa cu siguranta nu se va mai intalni vreodata cu un asemenea caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu