marime text:

Cel mai cumplit sfarsit posibil - inecat in groapa plina de fecale!

Sfarsit cumplit pentru un copil de trei ani, din Galati, aflat in vacanta la bunici. Lasat cateva minute nesupravegheat de batrani, copilul a cazut in haznaua din spatele casei si a murit inecat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Zeci de minute l-au cautat bunicii, iar cand i-au vazut trupul au chemat imediat o ambulanta.

Cand au ajuns la fata locului, medicii si pompierii au inceput sa-l resusciteze pe copil, dar dupa zeci de minute verdictul lor a fost sfasietor. Baiatul nu a mai putut fi readus la viata, spre disperarea bunicilor.

Cazul a fost preluat de politisti, iar acestia au vazut imediat ca haznaua in care a cazut copilul nu era acoperita. Bunicii baiatului sustin ca, cel mai probabil, capacul de tabla de pe gura de canal a zburat din cauza vantului, iar copilul a fost sa vada curios ce se afla in groapa adanca de aproape doi metri.

Se pare ca nici macar nu a apucat sa strige dupa ajutor, pentru ca bunicii sustin ca nu au auzit niciun zgomot.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumiki (2012-08-12 23:18:24)
Ce sfarsit de ****,o fara gluma !
raspunde »
anonim (2012-05-07 02:19:19)
eu nu inteleg de ce spuneti voi "copii prosti".....nu v-as dori sa treceti prin ce am trecut noi la aceasta tragedie......e foarte greu sa treci peste asa ceva.....acum am ramas doar lacrimi si durere....dumnezeu sa il ierte...... ionut.vei ramane mereu in inimilesi amintirile noastre:((:((
raspunde »
man (2011-06-28 23:11:35)
prosti copii....inainte nu se mai inecau in *****.acum sunt prosti tare...curiosi:)))
raspunde »
yo (2011-06-28 18:50:58)
sa inecat in *****
raspunde »