marime text:

Cea mai HORROR moarte - un barbat s-a incuiat in podul casei, s-a stropit cu benzina si si-a dat foc

Un barbat din orasul sucevean Liteni a murit, duminica, dupa ce si-a turnat benzina pe haine si si-a dat foc. Flacarile au cuprins si o anexa, dar si casa acestuia.
Cea mai HORROR moarte - un barbat s-a incuiat in podul casei, s-a stropit cu benzina si si-a dat foc
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta(ISU) Suceava, Alin Galeata, un barbat in varsta de 55 de ani, din orasul sucevean Liteni, s-a blocat, duminica, in podul anexei gospodariei sale si si-a dat foc, folosind benzina si o bricheta.
 
In urma incidentului, barbatul a murit, iar focul s-a extins la acoperisul anexei si la cel al casei de locuit, existand pericolul de propagare la intreaga casa si alte constructii invecinate.
 
Pentru stingerea incendiului au intervenit echipaje de pompieri de la Detasamentul Suceava si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Liteni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuvornicu florina delia (2011-03-06 21:42:12)
mah ia terminati cu chestiile aste ,,,nu e nik adevarat ,in acest reportaj ,,,este unchiul meu si tot ce sa scris depre el este o minciuna,,,,,,,,,lasatil sa se odichneasca in pace nul mai rascoliti atata in groapa...
raspunde »
sill97 (2011-02-27 22:37:33)
o fi citit baiatu' Lovecraft si s-o inspirat de-acolo
raspunde »
hahaahhahahaha (2011-02-27 21:38:12)
La mai multi, desi daca mai scumpesc astia mult benzina nu o sa mai poti nici sa iti dai foc, noroc ca sfanta franghie e ieftina :))
raspunde »