marime text:

Cazul mortii deputatului Liana Dumitrescu este anchetat de procurori

Procurorii ancheteaza moartea Lianei Dumitrescu, deputat in Parlamentul Romaniei, care s-a stins joi dimineata, la numai 38 de ani.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De o saptamana era in coma indusa de un atac cerebral grav. Pana si medicii au fost uimiti de evolutia galopanta a bolii. Suferinta a aparut ca un trasnet, in plina sanatate, a declarat unul dintre ei. Pacienta a fost vegheata pana-n ultima clipa de mama sa.

Tanara si in plina putere. Asa o vedeau pe Liana colegii din Parlament, prietenii dar mai ales mama ei. Pana acum o saptamana. O durere severa de cap a fortat-o sa mearga la unitatea de Urgente a spitalului Elias. S-a dus pe picioarele ei, iar dupa cateva ore doar aparatele ii mai dadeau suflu.

Chiar daca detaliile precise despre boala raman confidentiale, medicii subliniaza ca atacul vascular cerebral a fost unul atipic, si prin amploare, si prin viteza. Ea a incetat din viata joi dimineata, la ora 9.30. Toti cei care au cunoscut-o sunt bulversati.

Liana Dumitrescu era licentiata in drept si avea studii postuniversitare in diplomatie. Si-a construit rapid o cariera politica promitatoare; din 2004 a reprezentat comunitatea macedoneana in Parlament.

In urma acestei adanci tragedii raman doua anchete; prima, ceruta de mama pacientei Parchetului General. A doua, solicitata de conducerea Spitalului Elias, Parchetului sectorului 1. Ambele vor incerca sa lamureasca daca in tratamentul Lianei Dumitrescu s-a procedat just.

Trupul tinerei va fi depus vineri in Parlament.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu