marime text:

Cazul fetitei de 10 ani, violata si ucisa. Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de minori ale caror victime mor?

Lacrimi pentru victima inocenta si blesteme pentru monstrul vinovat, marti, la inmormantarea fetitei de 10 ani, din Timis, violata si ucisa saptamana trecuta. Cel care a savarsit oroarea, un asa-zis prieten de familie, se afla dupa gratii, dar rudele stiu ca nimeni si nimic nu le poate readuce zambetul Monicai.
Cazul fetitei de 10 ani, violata si ucisa. Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de minori ale caror victime mor?

Marti, mai multi senatori au propus pedeapsa cu moartea pentru violatorii de minori ale caror victime mor sau se sinucid, dupa trauma.

Peste 100 de suflete au condus-o pe Monica pe ultimul drum, intrebandu-se cum a fost posibil ca un copil atat de bun sa sfarseasca necrutator.

Secatuita de puteri, mama fetitei a fost aproape de lesin. Isi reproseaza obsesiv ca nu a mers sa o vada, la bunici, in vinerea neagra, asa cum facea la fiecare final de saptamana. Se gandeste ca poate Monica nu ar mai fi plecat la scaldat cu cel care avea sa o nenoroceasca.

Oripilati de caz, unii parlamentari ar vrea acum sa reintroduca pedeapsa capitala. Marti a fost depus un proiect de lege prin care actul sexual cu un copil mai mic de 10 ani, ce are ca urmare moartea victimei sau determina sinuciderea acesteia, se pedepseste cu moartea.

Dar alesii au mainile legate. Atat Constitutia Romaniei, cat si legislatia europeana interzic aplicarea pedepsei cu moartea. Senatorii se gandesc macar la inchisoare pe viata.

Proiectul de lege privind pedepsa cu moartea pentru pedofili va intra in dezbatere in sesiunea din toamna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariudan fridman (2013-10-12 10:11:09)
Romani nu mai ezitati! Uniti-va si votati pedeapsa cu moartea!
raspunde »
rabbyt (2011-08-08 23:27:22)
Moarte monstrilor sau daca nu cel putin inchisoare pe viata.....Fara mila pentru astfel de animale care distrug vietile cuiva. Caci pe langa saracii copii mai sufera si familiile. Fara mila asa cum procedeaza si ei.
raspunde »
ale (2011-07-23 11:01:40)
JOGU da de inteles ca e pedofil, sigur asta a iesit de la zdup ca este violator si acum vrea iertare sa o faca iar. Oameni buni, spune el: ca nu trebuie sa-l judecam asa aspru daca a gresit o data cateva minute, ...........MOARTE JEGURILOR PEDOFILI nu merita sa tina umbra pamantului.
raspunde »
lory (2011-06-26 01:57:09)
Trebuie chinuit sa sufere in cele mai rele chinuri asa ar merita :-j la orke minut al zilei sa.l faca cineva sa.si blesteme ziua kand sa naskut...eu asa ias face sinker
raspunde »
io (2011-06-23 17:27:54)
Ar trbui introdusa pedeapsa capitala ca poate asa s-or mai potolii si criminalii , violatorii etc. Sau daca nu inchisoarea pe viata, Dar SA FIE INCHISOARE NU HOTEL PE BANII NOSTRI!!!
raspunde »
acordeon (2011-06-22 23:14:41)
Voi nu ati inteles ca nu putem introduce pedeapsa cu moartea...dar evident cand un asemenea animal va primi un cutit in spate in puscarie...dupa ce a fost sodomizat de multe ori...problema se rezolva..
raspunde »
lucian (2011-06-22 20:24:51)
PT. ASEMENEA SPECIMENE AR TREBUI INTRODUSA PEDEAPSA CAPITALA ...NU VAD ROSTUL CA ASEMENEA JIGODII SA MAI TRAISACA , SA FIE TINUTE IN INCHISORI DIN BANII PUBLICI ,BANI CARE AR TREBUI FOLOSITI PT. COPII, PERSOANE CU DIZABILITATI SAU BATRANI CU PROBLEME !
raspunde »
adi (2011-06-22 18:54:55)
Faceti un sondaj si sa vedeti ca o sa strangeti voturi pt legea asta , asemenea bestii trebuie sa moara sa nu mai respire aeru prea pretios pt un asemenea manifer
raspunde »
acordeon (2011-06-22 12:36:34)
oricum suntem o tara in care violatorii sunt judecati in libertate si de multe ori primesc pedepse mai mici decat un gainar amarat...nu imi e deloc rusine ca traisc in Romania, dar mi-e rusine de politicienii nostrii..toti..si de la putere si din opozitie...
raspunde »
acordeon (2011-06-22 11:15:54)
@Sas ai spus ce aveam si eu de spus. mai ales ca nu putem introduce pedeapsa cu moartea pt ca suntem in UE. Oficial, dar "neoficial" colegii de celula pot rezolva problema..si nu o sa se supere nimeni...
raspunde »