marime text:

Caz uluitor la Maternitatea Giulesti: un doctor a refuzat sa ajute o femeie sa avorteze, din cauza religiei!

Un caz extrem de grav, desprins parca dintr-un scenariu horror, a declansat o ancheta la Maternitatea Giulesti din Capitala. O femeie insarcinata in sase luni s-a chinuit, asistata doar de sotul ei, sa avorteze fatul pe care il purta in pantece si despre care aflase recent ca are Sindromul Down.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicul de garda a refuzat sa o ajute, pentru ca ii interzicea religia. Socat de toata intamplarea, sotul femeii a depus acum o plangere si cere ca medicul respectiv sa nu mai profeseze niciodata.

Totul s-a petrecut la jumatatea lunii martie. Femeia in varsta de 39 de ani era programata sa faca o intrerupere de sarcina, dupa ce aflase ca fatul avea Sindromul Down. Era deja insarcinata in sase luni.

La spital i-a fost administrata o injectie pentru a-i declansa avortul. In cursul noptii de 17 martie, femeia s-a simtit rau si oricat a implorat dupa ajutor, medicul de garda nu a asistat-o. In locul lui, sotul a fost cel care a ajutat-o pe femeie sa avorteze.

Incredibila explicatie care a venit dupa, conform careia medicul nu a actionat pentru ca ii interzicea religia musulmana, nu l-a incalzit deloc pe barbat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu