marime text:

Casiera unei banci s-a spanzurat, dupa ce a fost prinsa ca a golit mai multe conturi!

Sinuciderea misterioasa a angajatei unei banci din judetul Cluj a pus pe jar o intreaga comuna. Mai ales dupa ce s-au raspandit zvonuri printre localnici ca femeia si-ar fi luat zilele dupa ce le-ar fi golit conturile unora dintre ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sunt multi cei care au depus deja reclamatii la conducerea centrala a bancii din comuna Iara, ca le-ar fi disparut
economiile, insa deocamdata nu se stie care este prejudiciul. Ancheta interna inceputa in banca a coincis cu sinuciderea casierei in varsta de 48 de ani.

Femeia era casatorita, avea trei copii si nimeni nu se poate gandi la un alt motiv pentru care si-ar fi luat zilele, decat acela ca a cheltuit din banii localnicilor si s-a vazut apoi in imposibilitatea de a-i pune la loc. Sotul ei a gasit-o spanzurata, iar acum, barbatul se teme ca isi va pierde si casa, daca va fi pus sa plateasca datoriile facute eventual de sotie.

Multi dintre cei care aveau bani in banca isi amintesc ca la ultimele depozite, angjatata de acolo, nu le-a mai dat chitante.

La inceput, oamenii n-au banuit ceva rau: o stiau de mult pe casiera si aveau incredere in ea. Apoi, incet-incet, au descoperit ca au ramas fara bani in cont. Iar acum pun gestul ei final pe seama acestei datorii.

Ceilalti angajati ai bancii din comuna n-au putut sa le dea prea multe explicatii oamnilor si i-au trimis direct la cei din conducere. Oficial, reprezentantii institutiei nu vor sa comenteze insa aceasta situatie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu