marime text:

Casa Alba ezita: "Fotografia cu Osama mort e ATROCE. Nu stim daca o facem publica!"

Intrebat despre eventuala decizie de a face publice fotografiile cadavrului lui Osama ben Laden, purtatorul de cuvant al Casei Albe a raspuns: "Voi fi sincer, publicarea fotografiilor lui Osama ben Laden dupa acest atac este sensibila, si evaluam necesitatea de a face acest lucru".
Casa Alba ezita:  Fotografia cu Osama mort e ATROCE. Nu stim daca o facem publica!
Problema este sa vedem daca publicarea lor "serveste sau deserveste interesele noastre, nu numai aici, ci in lumea intreaga", a explicat el.

"Putem spune ca este o fotografie atroce", a declarat el, refuzand sa spuna daca a vazut-o

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuorbity (2011-05-04 21:34:02)
osama asta din cate stiu eu a mai fost declarat mort de nus cate ori..din cate am inteles din filmele despre conspiratii sh dp net...osama e defapt un agent CIA ..nu ii stiu numele exact..cautati p youtube..nu exista osama bin laden..cum nici WTC nu au fst distruse de teroristi :)) lol o alta doctrina..
raspunde »
Dominic Toretto (2011-05-04 12:00:53)
Salut . . .Deci , e fix cum am banuit noi , parerea mea si aproape 95% dintre cei ce NU CRED ca OSAMA e mort azi sa dovedit sa fie adevarata ;) In primul rand un video ca alor cei de la SEALS sau cine a postat acel video pe net e cu totu altceva parerea mea e ca AU DAT GRES dinou si acum nu stiu ei cum sa se scoata cu fata curata din treaba asta De ce nu sa facut publica poza REALA din primele ore de cand sa dat stirea ? ? ? De ce nu sa aratat coprul cum au facut si cu Saddam Hussein ! ! !De ce acum toti se feresc sa mai comenteze moartea lui OSAMA ... Stiti de ce dragi mei PENTRU CA TOTU E O MINCIUNA SI A TREBUIT DOMNU OBAMA SA ISI FACA CAMPANIA ELECTORALA PENTRU EL SI GATA ;);););)HAI CA DEJA NE'ATI AJUNS PANA PESTE CAP DOMNILOR ;) numai credem in nimic ;)si in nime ;) mai bine taceati din gura cum ati tacut si pana acum ;) dar pacat de oameni aceea din 2001 R.I.P. si de Romanii nostri ce au pierit in atacurile lor :( . . . NEAM SATURAT DE MINCIUNI VREM DOVEZI CLARE NU TRUCAJE
raspunde »