marime text:

Cadavrul unui barbat mort iarna trecuta gasit intr-un cort, in Bucegi!

O tragedie petrecuta asta-iarna in Bucegi de-abia acum a iesit la iveala: patru ciobani au gasit pe Valea Morarului un cort in care era cadavrul unui barbat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Spre locul indicat de ei au pornit imediat politisti, jandarmi montani si salvamontisti. In ancheta pe care trebuie acum sa o faca, pornesc de la zero. Nu stiu nici cine era raposatul si nici ce cauta atat de departe de traseele turistice.
 
Inghetul sau poate un infarct l-ar fi putut rapune pe barbat, cred deocamdata anchetatorii, dupa ce au examinat cadavrul. Era in cort, in sacul de dormit, imbracat gros si cu bocanci in picioare.
 
Totusi, spun salvamontistii, in zona nu exista niciun loc de campare, mai ales din cauza ca misuna ursii. E chiar de necrezut ca trupul n-a fost pana acum devorat de fiare.
 
Dupa ce salvamontistii au coborat trupul de pe Valea Morarului, acesta a fost trimis la morga spitalului Ploiesti pentru necropsie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu