marime text:

Boc le-a cerut prefectilor sa intervina "direct si fara menajamente" in problema etnobotanicelor

Lupta cu periculoasele etnobotanice continua. Premierul le-a cerut duminica prefectilor sa faca echipe de control si sa-i raporteze situatia lunar, judet cu judet. Asta pana cand Guvernul va decide cum va copia modelul dur de lege aplicat in Polonia, pe aceasta tema.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Alcatuiti echipele de control, interveniti direct si fara menajamente", le-a transmis duminica premierul, prefectilor, intr-o videoconferinta. In fiecare judet, vor fi asadar controale in magazinele de vise.

Oricum, se lucreaza la modificarea legislatiei. Una dintre prevederi spune ca oricine vrea sa deschida un astfel de magazin ar putea fi obligat sa prezinte analize pentru toate produsele pe care le comercializeaza. Analizele ar urma sa fie efectuate in laboratoarele statului, pe cheltuiala patronilor. In plus, rezultatele vor fi eliberate de specialisti in maximum 18 luni.

Efectele acestor substante se vad cel mai bine in cifrele anuntate de ONG-uri: 30 de morti, peste 3.000 de internati si 700.000 de dependenti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu