marime text:

Blestemul de Miercuri - ziua saptamanii in care Madalina se pierdea cu totul!

Miercurea era ziua in care psihicul Madalinei Manole se prabusea cu totul. Orice incercare a apropiatilor de a o pune pe picioare se lovea de ziua de miercuri in care pentru Madalina Manole se termina orice speranta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru Madalina Manole, ziua de miercuri era cea in care depresia atingea punctul maxim. Un bioenergoterapeut a fost contactat de sotul Madalinei pentru cateva sedinte. Acesta povesteste ca in ziua de miercuri, Madalina se trezea la 4 dimineata si depresia era foarte puternica. Toate tentativele de sinucidere ale artistei au avut loc miercurea.

"N-am mai vazut om cu atata durere in suflet, n-am mai intalnit. Nu mai dorea sub nicio forma sa ramana in lumea asta, nu inteleg de ce. Incercam sa iau din durerea ei, dar era atat de multa incat eu luam o parte si venea mai multa, se marea de la o zi la alta. Fiecare avem o casa a sufletului nostru, ea isi daramase peretii. Efectiv ramasese un hau, o gaura, un blocaj energetic extraordinar de vechi, dar nu pe partea trupului. In zilele acelea efectiv se schimba la fata, ea nu mai iesea din casa, nici in curte nu voia sa mai iasa" a povestit bioenergoterapeutul.

Dupa cateva intilniri bioenergoterapeutul a renuntat. Omul sustine ca Madalina refuza ajutorul. 

"Nu s-a deschis cu nimeni, nici cu prietenii cei buni, disimula, efectiv ii pacalea pe toti. I-am spus si lu Puiu, te rog frumos du-o la psihiatrie. Am impresia ca i-a pacalit si pe medici. Avea o parare foarte proasta despre ea, ii era frica ca imbatraneste, ca nu o sa o mai iubeasca lumea"

Nici copilul nu a reusit sa o faca pe Madalina sa treaca peste problemele pe care le avea.

"Copilul a reprezentat pentru dansa la momentul respectiv ultima sansa, ultima speranta iar cand s-a nascut atat de mari au fost asteptarile ca sa-i rezolve raul din suflet. Venirea copilului pe lume nu i-a rezolvat la nivelul asteptarilor ei problema. Ce i s-a intamplat femeii asteia intrece orice inchipuire" incheie bioenergoterapeutul.


Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu