marime text:

Biserica insangerata - un preot din Medias le-a taiat gaturile celor doi copii

Cosmarul a devenit brusc realitate azi-noapte, la Medias. Un preot de la biserica unitariana din oras si-a omorat amandoi copiii, de 5 si 7 ani, dupa care si-a pus capat zilelor, aruncandu-se in fata trenului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Preotul unitarian in varsta de 35 de ani a plecat  aseara de acasa cu amandoi baietii in varsta de 5, respectiv 7 ani.
I-a spus sotiei ca merge la  cumparaturi. Pentru ca au trecut ore bune si preotul nu s-a mai intors acasa, femeia a alertat un angajat al bisericii care s-a dus sa vada daca nu  cumva este acolo.

Cand a intrat in biserica omul a dat peste cadavrele copiilor, si in scurt timp - s-a aflat ca murise si preotul, aruncandu-se in fata unei locomotive. Unii pun ingrozitoarea fapta pe seama faptului ca sotia preotului era grav bolnava, dar nimeni nu va sti vreodata adevarul, pentru ca barbatul a luat cu el secretul in mormant.

Ion Doican, medic legist in Medias: "Am facut constatarea la 2 cadavre de copii, de 7 cel mai mare si in jur de 5 ani celalalt. Cel mic cu o sectiune cervicala superioara cu plaga delabranta si sectiunea laringelui complet precum si a pachetului vasculo-nervos din stanga iar  celalalt celalalt sectiune cu plaga de aproximativ 9 centimetri"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu