marime text:

Bebelus condamnat la inchisoare! Mama lui a ramas gravida, desi stia ca va fi incarcerata!

O viitoare mamica si-a condamnat pruncul la inchisoare chiar din momentul, in care s-a hotarat sa-l aduca pe lume. Tanara are 19 ani si stia ca va plati pentru hotie, dar a riscat sa ramana insarcinata. Sambata, s-a predat de bunavoie si curand o sa-i vina sorocul. Bebelusul ei isi va petrece primul an din viata in spitalul penitenciarului Rahova, alaturi de alti trei copii, la fel de necajiti ca el.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara povesteste cu lejeritate ca s-a apucat de furat din lipsa de preocupare. Mai rau, nu i-a fost niciodata teama de consecinte. O avantaja chipul angelic. Tot timpul a fost incurajata de sotul ei, care se ocupa cu acelasi lucru. El este deja in arest.

"Am zis sa incerc si eu, de ce nu? Furam spray-uri si le vindeam apoi in Obor, la tarabe", poveseste femeia.

Dupa ce a participat la zeci de furturi in magazinele din Bucuresti, ea a fost prinsa de politisti. A inceput procesul si a stiut ca va primi o sentinta care o va trimite dupa gratii, dar chiar si asa, a ramas insarcinata. A crezut ca scapa, insa legea prevede clar ca o femeie gravida poate sa nasca la inchisoare.

"O sa ma duc la inchisoare. O sa nasc, il tin un an si apoi o sa il ia mama. Ai mei s-au resemnat", concluzioneaza tanara.

In Spitalul Penitenciarului de Maxima siguranta Rahova sunt deja trei bebelusi. Alti trei sunt pe drum.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu