marime text:

Batut cu BICIUL si obligat sa cerseasca de catre tatal vitreg!

Batut cu biciul si obligat sa cerseasca! Asa si-a petrecut ultimii ani un copil din Dambovita, care a invatat numai ce este suferinta pana la 13 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asistentii sociali l-au gasit pe strada, cu mana intinsa catre oricine era dispus sa-i dea un banut. Stia ca daca se intoarce acasa cu mana goala tatal vitreg il pedepsea cu biciul.

Baiatul a fost dus de urgenta intr-un centru pentru copii aflati in dificultate. Le-a marturisit  asistentilor sociali ca a fost nevoit sa abandoneze scoala pentru ca tatal adoptiv, in grija caruia a ramas, il trimite zilnic la cersit. Si, daca se intampla sa nu aduca destui bani acasa, era batut cu biciul.

Ingoziti de cele auzite, asistentii sociali au decis sa-l tina pe copil departe de tata si au cerut anchetarea penala a barbatului. Mai ales ca omul are in grija alti doi copii, unul de 5 si celalalt de 14 ani.

Tot satul stia de viata chinuita pe care o ducea baiatul, de cand mama lui plecase la munca in Spania.

Ancheta a scos clar la iveala ca tatal vitreg traia de pe urma banilor obtinuti de copil din cersit. Dar asta s-a terminat, odata cu internarea copilului intr-un centru de ingrijire.

Autoritatile se tem ca nu cumva si ceilalti doi frati ai baiatului sa fie in aceeasi situatie. In acest caz, vor fi luati si ei din familie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu