marime text:

"Barbatul meu a murit cu zile si nu am liniste pana cand vinovatii nu vor plati!"

Sunt acuzatiile unei femei din Brasov, al carei sot, in varsta de 56 de ani, s-a stins dupa trei ore in care a zacut in urgenta spitalului judetean, fara sa-l vada vreun medic specialist.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul avea o ruptura de aorta, afectiune foarte grava, dar vindecabila, daca ar fi fost descoperita si tratata imediat. Numai ca, ajuns la urgenta, pacientul a fost tinut sub observatie, cu tratament calmant, mai multe ore. Cei care l-ar fi putut salva, cardiologul si chirurgul, l-au investigat cand era deja prea tarziu.

Prea putini si prea aglomerati, doctorii spun ca efectiv nu si-au putut face mai repede timp. Cei de la Colegiul Medicilor si politistii le dau dreptate acum, la aproape un an de cand acest caz a ajuns pe mana lor si dau cu totii vina pe sistemul de sanatate de la noi.

Sotia barbatului e convinsa ca medicii care fi trebuit sa-l ingrijeasca pe sotul ei ii ascund ceva. Dovada ei - un tomograf realizat la doua ore dupa moartea pacientului.

Ancheta Colegiului Medicilor nu a gasit nicio culpa medicala in acest caz. Dar inca este in derulare cercetarea penala.

Indiferent de ce vor spune procurorii, femeia e decisa sa mearga mai departe si sa reclame cazul la Bucuresti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu