marime text:

Barbatul care a stat 7 ANI cu o lama de cutit in spate vrea ca cineva sa plateasca!

Hunedoreanul care a stat timp de 7 ani cu o lama de cutit in spate poate rasufla in sfarsit usurat: a fost operat cu succes la Cluj, iar acum obiectul care l-a chinuit atata timp este pastrat pe post de "amintire", in casa. Omul a trecut prin trei interventii chirurgicale pentru asta. Acum vrea ca cineva sa plateasca pentru chinul lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doua anchete au fost deschise in cazul incredibil al barbatului de 49 de ani. Pe de o parte, Colegiul Medicilor a inceput cercetarile, pentru a vedea cum a fost posibil ca medicii sa nu observe timp de 7 ani ca omul avea o lama de cutit in corp.

In paralel insa si politistii au inceput propria ancheta. In functie de ce vor spune cei de la Colegiu, oamenii legii il vor cerceta probabil pentru vatamare corporala pe medicul care nu a vazut corpul strain in trupul barbatului.

Victima a ajuns la spital in urma cu 7 ani, dupa o incaierare. Fusese de fapt injunghiat, insa medicul care il preluase nu i-a facut nicio radiografie, ci i-a pansat imediat rana. Lama cutitului a ramas in corp si s-a deplasat chiar 25 de centimetri.

Reprezentantii institutiei au sustinut ca este putin probabil ca medicul sa fie vinovat. De altfel, doctorul nu a fost sanctionat in niciun fel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu