marime text:

Barbat spulberat de tren! In acelasi loc si-au pierdut viata mai multe persoane

Viata unui barbat a fost curmata brutal marti de trenul accelerat care face legatura intre Timisoara si Turnu Severin. Mecanicul de locomotiva si-a dat seama ca este posibil sa se fi intamplat o nenorocire, insa nu a oprit. A sunat la 112 si a trimis in zona o echipa de interventie. Politistii si cei din echipajul SMURD au dat acolo de trupul barbatului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand au ajuns la fata locului, medicii nu au mai putut face nimic. Barbatul zacea in imediata apropiere a liniilor de tren fara suflare. Din pacate, omul nu avea asupra lui nici un act de identitate.

Politistii incearca acum, pe baza semnalmentelor, sa-l identifice in baza lor de date. Barbatul are o inaltime de 1,70 metri, un inceput de chelie si avea barba.

Criminalistii incearca acum sa stabileasca daca barbatul a vrut sa-si puna capat zilelor sau daca a fost vorba despre un accident.

Cei care locuiesc in apropiere spun ca zona este blestemata si ca de-a lungul timpului, exact in acel loc s-au intamplat mai multe tragedii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu