marime text:

Barbat dat disparut, gasit mort intr-un put parasit, unde mai fusese cautat!

Un barbat de 41 de ani, din Sovata, care disparuse de langa ai sai in urma cu aproape o luna, a fost descoperit acum, in mod neasteptat, intr-un loc unde mai fusese cautat: intr-un put parasit de langa casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nevasta lui a dat peste el, dupa ce mirosul tot mai greu care venea din fantana a facut-o sa-si ia inima in dinti si sa se uite inauntru. Inima i s-a strins ca o gheara, cand l-a vazut inauntru.

Iosif a disparut fara urma intr-o noapte, cand sotia lui era de serviciu la hotelul unde lucreaza. Si-a culcat mai intai baietelul si apoi dus a fost.

Rudele si politistii l-au cautat pana si in Ungaria, unde mai fusese plecat la lucru, mai ales ca nimeni nu se astepta ca barbatul sa-si ia viata.

E greu de descris in cuvinte ce soc a simtit biata femeie cand si-a vazut barbatul mort, chiar daca in inima ei simtea ca nu mai e de mult in viata.

Pe langa durerea pierderii sotului ei, femeia mai are o apasare pe suflet: nu intelege de ce i-a parasit, pe ea si pe baietelul lor, fara niciun cuvant de adio.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu