marime text:

Baiatul de 16 ani, resuscitat dupa ce a stat 20 de minute sub apa, a murit la spital

Dupa trei zile de coma profunda, baiatul de 16 ani din Bistrita Nasaud, pe care medicii l-au resuscitat dupa ce a stat 20 de minute fara oxigen, a pierdut lupta cu moartea. S-a stins dintr-odata miercuri seara, sub privirile neputincioase ale medicilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce a fost smuls din ghearele mortii de medicii bistriteni, baiatul a fost conectat la aparate, deoarece inima lui refuza sa bata singura.

Chiar daca starea lui a fost tot timpul critica, parintii si chiar si specialistii au sperat ca se va intampla o minune, iar adolescentul isi va reveni incet-incet. A fost insa peste puterile sale sa invinga moartea.

In urma cu trei zile, baiatul a fost surpins de un val mare in raul Bistrita, unde intrase sa-si recupereze o sticla de suc. Nu avea de unde sa stie ca la cativa kilometri in amonte, lucratorii de la Hidroelectrica au dat drumul apelor din baraj. Baiatul va fi inmormantat simbata, in satul sau natal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu