marime text:

Au sapat cu mainile goale, ca sa-si salveze un coleg acoperit de un mal de pamant!

Operatiune de salvare contra-cronometru, miercuri la pranz, in judetul Hunedoara. Un barbat de 42 de ani, care sapa un sant de canalizare, a fost inghitit de malul de pamant care s-a surpat peste el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Disperati, colegii lui au sapat cu mainile goale si au reusit sa-l dezgroape cat sa poata respira. Apoi, pompierii s-au chinuit mai bine de o ora sa il scoata din stransoare.

Colegii povestesc ingroziti cum omul sapa la o adancime de 4 metri, in momentul in care malul de pamant s-a pravalit peste ei.

Cand au ajuns echipele de salvare, barbatul de-abia mai respira. Medicii i-au pus o masca de oxigen, in vreme ce pompierii au consolidat malul de pamant care risca sa se surpe.

Dupa mai bine de o ora de chin, barbatul a rasuflat in sfarsit usurat. A fost dus de urgenta la Spitalul din Deva, unde medicii l-au supus unui control amanuntit. Era in stare de soc, sleit de puteri, dar constient. Dupa ce l-au consultat, doctorii i-au dat o veste buna: nu are leziuni interne care sa-i puna viata in pericol.

Intre timp, politistii si procurorii au inceput o ancheta si incerca sa elucideze circumstantele in care s-a produs accidentul. Barbatul era angajat cu acte in regula, insa nu purta echipament de protectie. Ramane de vazut daca el e de vina pentru asta sau sefii lui, care risca o amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu