marime text:

Stapanul varanului care a bagat in sperieti Capitala: "In Germania, politia venea in 2 minute"

Operatiune neobisnuita, vineri seara, in Capitala. Un varan a evadat dintr-un terariu, in timp ce era transportat la o expozitie in Bucuresti. Reptila, deosebit de periculoasa, s-a urcat intr-un copac din parcul Lia Manoliu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Abia dupa cinci ore a fost data jos si s-a intors in cusca din care scapase.

Zeci de copii si adulti adunati vineri seara in parcul Lia Manoliu au urmarit cu sufletul la gura cum varanul Max este prins. Stapanul animalului a stat ca pe ace pana la finalul operatiunii.

Emotii a avut si reprezentantul Politiei Animalelor, cel care a dat jos din copac varanul, lung de peste 1 metru.

Max a scapat din terariu atunci cand era transportat la expozitia de reptile organizata la Patinoarul Flamaropol. S-a catarat iute intr-un copac, sub privirile curiosilor care l-au putut admira, fara sa mai cumpere bilet.

Varanul este o reptila periculoasa, cu dinti puternici, care ataca in conditii de stres. O muscatura poate cauza infectii grave, ce ii pot fi chiar fatale victimei.

Vineri seara, Max s-a intors in terariul lui si, pana duminica seara, va putea fi vazut la expozitie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariuTRAIAN (2011-05-14 13:58:23)
noroc ca nu au furat-o parlamentarii !
raspunde »
traian (2011-05-14 12:26:37)
Cine e daniala crudu ?
raspunde »
mitu (2011-05-14 08:59:01)
sigur nu e DANIELA CRUDU?????
raspunde »
traian (2011-05-14 06:24:56)
este mai periculoasa decat guvernul ?
raspunde »
:D (2011-05-14 05:20:22)
Fugiti.....Godzillaaaaaaa ahaa yeee ahhaaa yeee yeee (p.diddy -soundtrack) :D
raspunde »
Bianca (2011-05-13 19:31:37)
Legat de ceea ce ati prezentat la TV, am gasit pe net o mica descriere pt varanul din copac...sau sa zic minusculul varan... Poate va veti rezuma pe viitor sa prezentati fapte, nu senzatii tari, neadevarate. Mai uitati-va si pe Animal Planet. Ajuta la prezentarea stirilor :) "Varanul (Varanus) este un animal din clasa reptilelor carnivore în afară de două specii de varani. Ei au corpul lung acoperit cu solzi fiind cele mai mari șopârle din lume. Varanus komodoensis, sau varanul de pe insula Komodo sunt cei mai mari varani care ating 3 m lungime și o greutate de 135 kg. Sau găsit fosile de varani care aveau 5 m lungime. Varanii trăiesc peste tot în afară de regiunile temperate și polare."
raspunde »