marime text:

Atat de intoxicat cu etnobotanice, incat nu stie cum a ajuns cu CAPUL CRAPAT, la spital!

Etnobotanicele i-au stricat onomastica, ba chiar l-au bagat in spital pe un tanar de 21 de ani, din Galati. Respectivul a consumat tot ce s-a putut la chef si nici el nu stie cum si cand s-a rupt complet de grup, apoi si de realitate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cert este ca s-a trezit confuz la urgenta, cu o fractura craniana.

Tanarul, din comuna Pechea, spune ca efectiv nu-si mai aminteste ce s-a intamplat! I s-a rupt filmul cand era in toiul petrecerii, de ziua lui, si se simtea extrem de fericit cu invitatii.

Nu recunoaste ca ar fi consumat etnobotanice, desi medicii sustin altceva.

Cand ii era lumea mai draga, a plecat brusc de acasa si nu si-a revenit decat la spital. Are o fractura craniana serioasa, dar nu stie daca a cazut sau daca a primit o lovitura zdravana in cap, cu un bolovan sau un ciocan.

Habar n-are daca s-a certat cu cineva si spune doar ca e multumit sa se refaca in spital.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariutot anonim (2012-07-24 03:40:02)
ca si anonim , bag si bag , si nu am nimic , ma trezesc a doua zi super odihnit si noaptea visez si frumos , daca ma culc acum , maine pe la 9 sunt reincarcat. Legalizati.
raspunde »
pistol (2011-08-15 11:37:36)
pai legalizati mai oameni buni mariaaa sa nu mai bage in ei tot felul de kk-turi
raspunde »
anonim (2011-07-31 12:53:34)
cum pl mea frate sa ajungeti toti la spital? eu trag la nave de 2 ani nam nimik
raspunde »