marime text:

Armele blestemate – bunicul, tatal si fiul au murit dupa ce au intrat in posesia lor!

Cazul tanarului bucurestean sinucis marti seara in Bucuresti are in spate o poveste stranie. In mai putin de 12 ani, au murit toti cei care au detinut arma cu care ieri Alexandru s-a sinucis.
Armele blestemate ndash; bunicul, tatal si fiul au murit dupa ce au intrat in posesia lor!
O sinucidere inexplicabila a socat ieri un cartier din Bucuresti. Alexandru, un tanar de 23 de ani, a fost gasit intr-o balta de sange dupa ce s-a impuscat in cap cu o pusca cu alice. Corpul tanarului a fost gasit de mama sa, impreuna cu care locuia singur din 1999 cand tatal tanarului murise dupa un accident bizar de circulatie.
 
Tatal lui Alexandru a fost cel care a adus in familie cele trei arme – o carabina, un pistol cu gaze si o pusca cu alice. Dupa moartea acestuia, armele au fost preluate de bunicul lui Alexandru, dar nici la el nu au ramas pentru prea mult timp. In 2005, acesta a murit dupa o grea lupta cu cancerul.
 
Armele au ajuns apoi la Alexandru, care marti seara si-a pus capat zilelor cu una dintre ele, fara a lasa in urma sa nicio explicatie si niciun un bilet de adio.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariuahaj (2011-11-05 17:53:49)
bai n ati inteles k au murit pt k le detinuse
raspunde »
zoli (2010-08-16 18:30:56)
tatal a murit in accident rutier..... bunicul in cancer si alexandru s-a sinucis cu pusca... asa.. si ce legatura are moartea celor 3 cu armele? naspa ca scrieti articole din astea... pacat imi pierd vremea citindu-le
raspunde »
irina (2010-07-02 20:43:12)
voua chiar nu va este rusine?
raspunde »
cetatean (2010-06-24 09:52:20)
Pseudojurnalisti care va mancati painea din lacrimile si sangele familiilor, ce legatura au armele cu un accident de masina si cu un cancer?
raspunde »