marime text:

Sinuciderea pare exclusa in cazul femeii care s-a inecat in raul Somes

Un telefon la numarul de urgenta 112 a declansat o operatiune de proportii in Maramures. Un barbat a alertat luni seara autoritatile ca ar fi vazut o femeie care se zbatea in apele involburate ale Somesului. Imediat, au inceput cautarile, dar au fost nevoiti sa le intrerupa la lasarea intunericului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce pompierii o cautau pe femeie, politistii au facut legatura intre persoana din apa si o alta, care disparuse de cateva ore.

Femeia disparuta are 42 de ani, iar luni dupa amiaza fusese in vizita la mama ei, in satul vecin. A plecat de acolo pe la ora 15.30 si urma sa se intalneasca cu fiul ei, care iesea de la scoala. Degeaba si-a asteptat  baiatul mama, ea nu a mai aparut.

Nimeni nu isi poate explica totusi cum a ajuns femeia in raul Somes, iar varianta sinuciderii pare neverosimila.

Cautarile au fost reluate marti dimineata, la ora 9.00. Pompierii au venit cu o barca pneumatica si un echipaj SMURD.
Din pacate, inca nu au dat peste trupul femeii.

De pe mal, rudele disparutei au asistat cu inima stransa la operatiune. In sufletul lor, tot mai trag nadejdea ca femeia din apa sa nu fie cea pe care o cauta ele. Se roaga sa mai fie in viata si spera ca la un moment dat o vor vedea aparand de undeva. Le vine greu sa creada ca femeia ar fi alunecat in apa accidental si cu atat mai mult ca s-ar fi sinucis. Cautarile vor continua intreaga zi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu