marime text:

Anunt SOCANT: "Nu mai exista sanse de supravietuire pentru cei patru tineri disparuti in lacul Razelm"

Un anunt greu de suportat pentru rudele celor patru tineri disparuti in lacul Razelm a venit marti din partea celor implicati in operatiunile de cautare: oficial, nu mai exista sanse de supravietuire!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pompierii si scafandrii s-au retras, iar localnicii sunt singurii care mai cauta cu disperare orice urma care i-ar putea duce la cei patru tineri.

Salvatorii care au patrulat mai bine de 30 de ore in cautarea celor patru tineri au abandonat misiunea tinind cont de mai multi factori. Din cauza apei destul de reci si a conditiilor meteo din zona, din punctul de vedere al pompierilor cei patru tineri nu mai sunt in viata

Asta dupa ce luni au si survolat intreg lacul cu un elicopter, la bordul caruia s-a aflat singurul supravietuitor al tragediei.

Localnicii nu au putut accepta acest anunt si marti au pornit singuri in cautarea celor doua femei si a celor doi barbati.

Duminica, in jurul orei 16.00, barca in care se aflau cinci tineri s-a rasturnat din cauza valurilor puternice de pe lac, formate de o furtuna iscata din senin.

Singurul care a supravietuit a fost un barbat de 30 de ani care sustine ca a inotat mai bine de trei ore pentru a ajunge la mal.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu