marime text:

Angela Similea va fi executata silit pentru datoriile de 6 milioane de euro lasate de Victor Surdu

Momente de cumpana pentru indragita cantareata de muzica usoara Angela Similea, careia ii bat portareii la usa. Dupa lovitura primita cu moartea sotului ei, artista a aflat ca trebuie sa plateasca toate datoriile lasate de Victor Surdu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este vorba despre 6 milioane de euro. Ca sa isi recupereze paguba, banca vrea sa vanda un hotel si un service auto din Afumati.

Zadarnic si-a incercat Victor Surdu norocul in tot soiul de afaceri. In cele din urma firma lui a intrat in insolventa .

Cum fostul ministru nu a avut lichiditati pentru investitii de calibru, a apelat la o banca. Nu si-a platit insa datoriile, asa ca judecatorii si-au dat acordul sa fie executat silit.

Si totusi sotii Angela Similea si Victor Surdu si-au pus la adapost apartamentul de patru camere din Bucuresti, dar si conacul din Mataraua, judetul Calarasi.

Inca din timpul vietii, Victor Surdu a trecut pe numele copiilor proprietatile. O spune primarul comunei Belciugatele intr-un interviu pentru Happy Hour.

Victor Surdu a fost rapus de cancer la pancreas acum o luna, la varsta de 64 de ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu