marime text:

Ancheta la un sediu OMNIASIG, dupa ce o femeie de serviciu a cazut printr-un acoperis!

Un grav accident de munca, produs la o companie de asigurari din Capitala, trebuie lamurit. O femeie de serviciu, care facea curatenie pe acoperis, s-a prabusit de la aproximativ 3 metri. Medicii incearca sa-i aline suferinta, iar mai multe echipe de anchetatori i-au preluat cazul. Printre altele, trebuie sa afle cine a pus-o pe victima sa se catere pe cladire si in ce conditii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Geamul spart al luminatorului si cateva pete de sange alcatuiesc scena pe care au gasit-o criminalistii la o anexa a sediului Omniasig de pe Calea Grivitei. Femeia de 30 de ani a fost dusa la Elias, cel mai apropiat spital.

Politia capitalei a preluat imediat cazul. Incidentul in care a fost ranita femeia este considerat accident de munca, iar ITM Bucuresti a deschis rapid un dosar.

Printr-un comunicat, compania OMNIASIG a anuntat ca: "Doamna care a suferit in cursul zilei de astazi un accident de munca, fara repercusiuni grave, in timp ce isi exercita activitatea profesionala intr-un sediu OMNIASIG, nu este angajata a OMNIASIG, ci a unei firme specializate de curatenie."

Chiar si asa, spun cei de la Inspectia Teritoriala a Muncii, de miercuri, vor cerceta absolut toate actele, inclusiv cele incheiate intre compania de asigurari si firma de curatenie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu